Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

BIJENKORF centrum van MODENACHT

 

altAMSTERDAM - Vogue Fashion’s Night Out wordt op 13 september met tientallen evenementen in de Bijenkorf georganiseerd. Het filiaal is deze avond tot 23.00 uur geopend. Op elke etage is tijdens Fashion’s Night Out iets bijzonders te beleven, met als hoogtepunten: Vogue Fashion’s Night Out Amsterdam wordt om 18.00 uur bij de ingang aan de Damzijde bij de Bijenkorf officieel geopend door hoofdredacteur Karin Swerink.

De Bijenkorf Fashion Show in samenwerking met Vogue: laat u inspireren door de laatste najaarstrends, geselecteerd door Vogue-stylist Saskia van Langevelde. De shows starten om 18.30, 19.15, 20.00, 20.45 en 21.30 uur in de Lichthal op de 1e etage. De Belgische singer-songwriter Selah Sue treedt om 22.00 uur op bij de Bijenkorf.

Ze werd in Nederland bekend met hits als ‘Raggamuffin’ en ‘Crazy Vibes’ en trad eerder op bij North Sea Jazz, in Paradiso en tijdens De Wereld Draait Door. Na haar optreden signeert Selah Sue haar album. Zowel het optreden als de signeersessie vindt plaats in de Lichthal op de 1e etage.

Nederlandse ontwerpers mogen natuurlijk niet ontbreken op de allereerste Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam. Bibi van der Velden, JANTAMINIAU, Iris van Herpen, Erik Frenken en Marga Weimans vieren deze allereerste Fashion’s Night Out editie elk naar eigen visie, in de Bijenkorf in Amsterdam. Ontmoet de designers tussen 19.00 uur en 23.00 uur op de 3e etage van de Bijenkorf.

Op de 2e etage richt Heleen Hülsmann bij de Bijenkorf een eenmalige vintage pop up shop in met unieke items van labels als Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Prada, Helmut Lang, Givenchy en een vintage Chanel-jasje. Neem plaats in de pop up cinema in samenwerking met EYE en Cinemien en geniet van de documentaire ‘Diana Vreeland: The Eye Has To Travel’ over het bewogen leven van deze oud-hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue.

De documentaire draait pas vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen.