Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Jos Van Raak met unieke najaarsshow

 

altAMSTERDAM- De najaarsshow van Jos Van Raak vindt weer plaats in een unieke sfeer. In de Westergasfabriek houdt Van Raak nu al voor de 11de keer een show voor het massaal toegestroomde publiek ( lijkt elke show wel meer te worden) dat geniet van de nieuwe najaarsshow. Maar eveneens van de bijzondere presentatie van de nieuwe collectie door een groepje bevriende fashionable BN-ers samen met een aantal mooie professionele modellen.

Voor de ruim 700 modeliefhebbers is het heel spannend om o.a. Lieke van Lexmond , Kim Feenstra, Froukje de Both en Gigi Ravelli op de catwalk te zien in merken als Missoni, MW Matthew Williamson, Faith Connexion, Milly en Malene Birger. De nieuwste najaarscollectie van deze winkel bevat de nodige verrassingen.

Veel stijlvolle jurken in elegante belijning maar ook fantastische uitgaanspakken en combinaties van jurken met korte jasjes die het als ensemble voor allerlei gelegenheden zo heel goed doen. Ook als je toevallig nu eens niet dat onberispelijke figuur bezit kan je er super in uitzien.

Heel modieus is bijvoorbeeld een ongewone bruine jurk getoond door Kim Feenstra met een dessin van kleurige schichten in verschillende tinten bruin. Er was ooit een tijd waarin mensen voor geen prijs in iets bruins of grijs gekleurd zouden willen worden aangetroffen. Maar smaken veranderen.

En plotseling wordt parelgrijs heel chic en herkent iedereen de warme rijkdom van hazelnoot en kastanjebruin, koffie met room tinten en zandkleuren. In de show van Jos Van Raak zijn al deze herwonnen hoogtepunten qua lijn en kleur volop aanwezig.

Ze worden in uiteenlopende thema`s zoals Glamour Chique, Bohemian, Autumn in New York en Club La Rouche gepresenteerd.

Zangeres Rochelle sluit met het nummer ‘Fever’ de show af en opent hiermee op een overrompelende muzikale wijze de deuren van de ‘Mini Raak’ winkel op locatie.