Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

VOGUE Fashion's Night Out

altDe eerste VOGUE Fashion's Night Out (FNO) in Amsterdam wordt een modefeestje waarbij glamour en limited edition artikelen de talloze toegestroomde fashionasta's allerlei nieuwe modieuze ontdekkingen doen. Waar vind je met je modevriendinnen zomaar in het wild zulke beroemde ontwerpers en ontwerpsters? Haute couture op een show in warenhuis de Bijenkorf en in de omgeving in de winkels van de PC een speciale ontvangst krijgen en daar zomaar een héérlijk drankje drinken...

Cocktails zijn het helemaal vandaag de dag en brengen ook een beetje de stemming er in als Nederland kennis maakt met de eerste VOGUE Fashion's Night Out (FNO) in Amsterdam. Een modefeestje dat in het buitenland al meer bekendheid geniet. Modetijdschrift VOGUE organiseert het allemaal. En je ziet als fashionasta toch niet iedere dag het ontwerpersduo Viktor & Rolf die deze avond speciale gasten zijn van de hoogblonde VOGUE - hoofdredactrice.

Dat is Karin Swerink die op een sexy-vrouwelijke en geheel eigen manier met haar redactiestaf in haar blad internationale trends vertaalt voor een specifieke grote lezersgroep die geniet van mooie luxe merken.

Daarvoor is er heel wat te vinden en te ontdekken in warenhuis De Bijenkorf en de PC. Winkels blijven vanavond heel lang open en er draaien DJ's modemuziek in de etalage.

Niet alleen Viktor & Rolf maar ook Jan Taminiau zijn voor deze speciale gelegenheid Parijs even ontvlucht om in Amsterdam acte de présence te geven om het toch maar een beetje franstalig te houden.

En ontwerpster Marga Weimans organiseert een 'Private Silent Disco.' Modeshows, gezellig winkelen en drankjes proeven en overal een beauty tegenkomen met een VOGUE als gratis toegangskaartje tegen zich aan geklemd. Het is druk en iedereen om je heen vraagt steeds belangstellend hoe het toch met je gaat zonder naar het antwoord te luisteren. Zo gaat dat in de modescene.

Het lijkt soms zelfs wel even of iedereen in een film meespeelt. Iedereen is zo opgetogen en vrolijk. Misschien is het een kwestie van tijdelijke bewustzijnsvernauwing maar af en toe weet je gewoon niet meer of er zomaar publiek aanwezig is of een professioneel model.

Iedereen ziet er zo prachtig gekleed uit. Wat wil je anders? Op de eerste VOGUE Fashion's Night Out MOET iedereen natuurlijk stijlvol bezig zijn.