Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Modegeneraties ontmoeten elkaar op show Paul Schulte

altCouturier Paul Schulten pakte groot uit in zijn voortreffelijke najaarsshow in het Okurahotel in Amsterdam. Geïnspireerd door zijn muzikale smaak maakte hij een collectie van ogenschijnlijke eenvoud. Maar Schulten bekend om zijn creativiteit en buitengewoon groot vakmanschap bracht een intrigerende collectie met “Trompe L’oeil”- achtige effecten.

Op de afterparty ontmoeten verschillende modegenraties elkaar en bespreken in gezamenlijke waardering de voortreffelijke shape en feel van de zojuist gepresenteerde collectie.

Geert Eijsbouts, de levenspartner van wijlen Edgar Vos, kent het modevak op en top en in alle aspecten. Ook de couturewereld waarin hij veel zaken met zijn onvergetelijke lieve vriend couturier Edgar Vos deelde heeft hem altijd geïnteresseerd. De show van Paul Schulten kan ook op de waardering van Patricia Bruin-Mulders rekenen. Zij was ooit een bekende mannequin die meewerkte in veel grote shows ook in de shows van Edgar Vos.

Vandaag loopt haar dochter Stephanie als mannequin mee in de show van Paul Schulten. En natuurlijk zijn dit bijzondere momenten voor haar trots toekijkende ouders.

Haar moeder stapte na de periode waarin zij als model en mannequin werkte over naar de makelaardij samen met Peter Bruin. Patricia Bruin-Mulders werkt in Amsterdam met haar makelaardij in het duurdere segment. Als zakenvrouw doet zij het ook erg goed.

Heeft zij erg veel last van de crisis...
`Daar hebben wij in Amsterdam wat minder last van dan men landelijk heeft. In het algemeen is de houding van de mensen heel afwachtend omdat de banken vaak heel moeilijk doen. Dat zou eindelijk eens moeten veranderen want zij maken het vaker moeilijker dan nodig is.`