Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Unseen : nieuwe internationale fotobeurs

altAMSTERDAM - Op 23 sept opende op het Westergasfabriek terrein de fotografiebeurs Unseen waaraan 50 vooraanstaande galeries vanuit de hele wereld deelnemen. Unseen is een samenwerking tussen Foam, Platvorm A en Vandejong (brandingagency). De beurs toont nieuw werk van jong talent en onbekend werk en van bekendere fotografen. Daarnaast richt Unseen zich op de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de hedendaagse fotografie.

Je vindt er pioniers en avonturiers. Unseen vormt een bron voor inspiratie voor internationale verzamelaars en liefhebbers van fotografie over de hele wereld. Het is ook een beurs voor internationaal publiek dat geïnteresseerd is in de ontdekking van baanbrekende foto's. Unseen heeft daarvoor 50 galeries van over de hele wereld geselecteerd die deel mochten uitmaken van deze beurseditie.

Men vindt hier een eclectische mix van groot en klein, bekend en onbekend. Maar wel alleen van het de beste op ieder vakgebied in galeries in Parijs, London, Tokio, New York, Berlijn en Helsinki. Hierdoor is Unseen de eerste echte internationale fotografiebeurs in Nederland en neemt wereldwijd een unieke positie in.