Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Duizenden bezoekers voor Photokina Keulen

 

altKEULEN - De snelle uitbreiding van de fotoindustrie waardoor veel gebruiksvriendelijke apparatuur voor een brede publiekssector makkelijker te gebruiken is heeft het fotograferen steeds meer in het centrum van de aandacht geplaatst.

Fotograferen is in meerdere aspecten ook steeds specialistischer geworden. De innovaties volgen elkaar zeer snel op en de liefhebbers van alle nieuwe technische ontdekkingen kunnen hun hart ophalen op de Photokina in Keulen.

Eens in de 2 jaar vind het daar het grootste fotografie evenement plaats van Europa. De Photokina in Keulen heeft 9 gigiantische hallen waarin honderden exposanten vooral uit Azië en Amerika nieuwe trends laten zien voor het komende jaar.

Canon en Nikon zijn altijd weer goed voor een paar grote primeurs die tijdens deze beurs aan de internationale pers en publiek getoond worden. Canon was dit jaar met hun nieuwe dslr camera de D6 voor het eerst te zien op deze beurs.

En Nikon liet hier zijn D600 voor het eerst zien. Beide camera voor de gevorderde amateur. Naast camera's was er ook een uitgebreid scala aan andere fotografische onderdelen als printers en studioapperatuur. Maar ook fotoboeken om je gemaakte digitale foto's in een prachtig fotoboek te kunnen showen.

Duizenden bezoekers vinden een bezoek aan deze beurs noodzakelijk om weer helemaal up to date te zijn voor 2013. De volgende editie in 2014 gaan ze absoluut weer want als echte fan kan je hier niet wegblijven.