Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Liesbeth List stralend middelpunt Gouden Eeuw Award

 

altAMSTERDAM – Het Scheepvaartmuseum in de hoofdstad vormde het sfeervolle decor voor de vierde uitreiking van de Gouden Eeuw Awards. Dit evenement, dat een ode wil brengen aan de creativiteit van de Nederlandse samenleving, werd dit jaar weer gewijd aan bijzondere persoonlijkheden die naar het oordeel van de jury in aanmerking kwamen voor een Gouden Eeuw Award. Tijdens deze feestelijke uitreiking werd de Grande Dame van het chanson Liesbeth List gekroond met een Gouden Eeuw Award voor haar gehele oeuvre.

"Dit beschouw ik als een hele eer en een groot cadeau," reageerde de getalenteerde en veelzijdige zangeres.

Haar zang met haar sensitieve bronzen stemgeluid wordt door velen vaak en graag beluisterd want de manier waarop zij een lied neerzet neemt je helemaal mee naar een geheel eigen sfeer.

Liesbeth List die er opvallend knap en smaakvol gekleed uitzag krijgt de Gouden Eeuw Award voor haar gehele rijke en gevariëerde oeuvre. Een oeuvre dat wellicht onverwacht toch nog aanvullingen krijgt want een topartiest zorgt altijd voor verrassingen.

Haar creativiteit en doorzettingsvermogen maakt haar al tot een icoon in de theaterwereld dat volop jong talent inspireert.

Voor haar televisieshows, albums, singles en theateroptredens ontving zij eerder al een Edison en een Gouden Harp. En nu dus ook de Gouden Eeuw Award.