Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Door Feng Shui meer passie in de slaapkamer

 

altHet cocoonseizoen is weer aangebroken... Hier volgen wat tips om door Feng Shui wat romantiek in de slaapkamer aan te brengen. Misschien is alles al heel Feng Shui natuurlijk maar de echte diehards op dit terrein hebben tamelijk fanatieke richtlijnen. Heeft u om te beginnen (want dat vormt zo ongeveer het abc van dit energie fenomeen) wel alleen schilderijen of foto´s in de slaapkamer waarop steeds 2 personen staan afgebeeld? Ook als u bijvoorbeeld een hond of ander mooi dier daar aan de muur heeft moet dat snel veranderen in twee honden. Twee tijgers, twee bloemen etc. Gauw even nakijken hoor...

 

Slaapt u alleen? Misschien merkwaardig maar maak de sfeer toch net alsof er twee mensen samen slapen ook al vindt u het misschien zelfs wel fijner om alleen te zijn.

Zorg toch dat het er gezellig uitziet en uitnodigend voor als er iemand zou willen slapen. Neem eventueel 2 bedden als dat kan. Sla niet alleen rommel op omdat er toch nooit iemand in de slaapkamer komt.

Misschien een beetje moeilijk maar hou de ruimte onder het bed of de bedden ook luchtig en vrij. Daar kan de energie dan lekker doorheen stromen. In een slaapkamer met Feng Shui moet het netjes en opgeruimd zijn want dat heeft invloed op alle aanwezige maar ook onzichtbare relaties. Opgeruimd betekent helderheid.

Probeer kleding of dingen waarvan u nog niet weet waar het moet worden opgeborgen te kanaliseren door het in aparte eenheden als mandjes of bakken weg te leggen tot u weet wat u er wel mee gaat doen.

Plaats uw bed het liefste zo dat uw hoofd gericht is naar de deuropening. Daardoor kunt u iedereen die binnenkomt verwelkomen. Het zou ook mooi zijn als in de achterste hoek van de kamer aan de rechter kant een roze object staat.

Een roze lampje of roze muur. Of schilderij. Wit mag ook of een andere lichte tint maar nooit zwart. Deze rechterhoek aan de achterzijde verhoogt daarmee het knuffelgehalte in slaapkamers.

Als u nooit eens hartstochtelijke gevoelens in uw slaapkamer heeft zou u eens kunnen controleren of er energie remmende objecten zijn. Zoals kleine spiegels die ergens liggen of hangen of rondzwervende sjaals of sleutels of kleding of boeken van anderen. Als u een fles water in de slaapkamer heeft hou dan de dop er op want een open kom of beker met water in de slaapkamer verstikt de passie. Ook druppelende fonteintjes en kraantjes die lekken zijn zeer antisex.

Hou vooral ook de technologie ver van uw bed. Geen telefoons, radio´s of televisietoestellen in de kamer waarin u helemaal tot uzelf moet kunnen komen. Ontspannen en niet met andere mensen en hun gevoelens bezig zijn betekent dat. En wie toch voor noodoproepen bereikbaar moet zijn moet het geluidssignaal zo veel mogelijk dempen.

Wel kunnen schilderijen met symbolen die verwijzen naar diepgevoelde liefde een positieve extra energie bevorderen. Ook iemand die je lief is en waarvan ergens een foto hangt of staat kan zelfs een apart brandpunt van energische heling vormen in het slaapvertrek.

En het plaatsen van een mooie steen als een kristal of andere bij u passende steen in de buurt van uw bed kan wel zeer veel helende uitstraling hebben en daardoor sfeerverhogend werken. Wel is het raadzaam de steen af en toe onder de stromende kraan te wassen. En soms eerst met wat nat zout in te wrijven en daarna met stromend water af te spoelen. Daar laadt u de kracht van de steen mee op als er verstoringen waren.