Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Felle strijd bij Elite Model Look 2012

 

altAMSTERDAM - De 14-jarige Isabella Logman heeft dit weekend tijdens de Elite Model Look 2012 na een felle strijd de finale bereikt. Er hebben honderden aantrekkelijke meisjes meegedaan aan de zoektocht naar het mooiste Elite-model dat na een lange zoektocht en goedkeuring door de jury in de nationale finale zou mogen belanden. Dit is een belangrijke erkenning voor een jong model op weg naar de top.

En daarna volgt opnieuw een zware strijd om in de internationale finale in Shanghai op 1 december de top te behalen. De winnares van de nationale finale Isabella Logman verschijnt net als de andere finalisten op de catwalk onder meer in haute couture avondkleding van Tony Cohen die ook deel uitmaakt van de jury.

De Elite Model Look vormt mede de basis voor de grote carriére van Karen Mulder, Cindy Crawford, Gisele Bündchen en Linda Evangelista. Ook Isabella Logman krijgt door haar overwinning een contract bij Elite aangeboden, dat haar misschien aansluiting kan bieden bij het grote aantal succesvolle Nederlandse modellen dat nu in het buitenland aktief is.