Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Melissa Baas gekroond tot Miss P.C. Hooftstraat

 

altAMSTERDAM - Model Melissa Baas heeft de derde editie van de jaarlijkse Miss P.C. Hooftstraat gewonnen. De mooie brunette kreeg tijdens het modellenfeest The Model de eretitel uit handen van mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi in Hotel Maxime. Baas mag zich een jaar lang ambassadrice van de duurste- en meest exclusieve winkelstraat van Nederland noemen. Baas verwierf in 2010 haar bekendheid door het RTL-programma Benelux' Next Top Model.

Baas won in het programma een contract bij modellenbureau Elite Model Management en een printcampagne van het internationaal bekende Max Factor. Het topmodel loopt regelmatig shows voor de bekende Nederlandse ontwerpers Addy van den Krommenacker en Monique Collignon.

Momenteel kennen velen haar ook van de cover van de 538 Dance Smash cd's. Dit jaar schitterde Melissa Baas op de Canal Catwalk, de eerste varende catwalk door de Amsterdamse grachten, tijdens de show van de ontwerper Sepehr Maghsoudi.

Volgend jaar zal Melissa Baas ook te zien zijn tijdens de Floating Fashion Week (FFW), de eerste modeweek op het water die in mei wordt geopend door Sheila de Vries, ontwerpster van Koningin Beatrix. Baas is als eerste ambassadrice verbonden aan de modeweek op het water.

 

© FOTO:Marcel Antonisse - Antonisse Media