Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Mel Wallis de Vries is dé thrillerkoningin

altMel Wallis de Vries is dé thrillerkoningin van Nederland... Haar boek Verstrikt is genomineerd voor Crimezone YA-thriller van het Jaar 2012 en is Kerntitel van de Jonge Jury 2013. (En haar boek Vals is drievoudig bekroond.) En nu: KLEM. De nieuwe jeugdthriller gaat over een schoolreisje naar Vlieland: één lijk, een klas vol verdachten. Wie heeft het gedaan?

Een schoolreisje naar Vlieland loop volledig uit de hand: een van de leerlingen wordt gewurgd in de duinen gevonden. De groep is lamgeslagen. Wat is er gebeurd? Wie heeft het gedaan? En wie loopt er nog meer gevaar? Door het slechte weer kan niemand van het eiland af. Steeds meer feiten komen aan het licht; bijna iedereen lijkt een motief te hebben, en bijna niemand lijkt de waarheid te spreken.

Vriendschappen komen onder druk te staan en langzaam maar zeker verandert het verblijf in een regelrechte hel.

Op de cover van dit spannende boek prijkt Daphne Roos, de winnares van de covermodelwedstrijd voor Klem. Naast de fotoshoot won ze ook een rol in de boektrailer van Klem.

Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar boeken zijn meerdere keren bekroond, staan hoog in de bestsellerlijsten en worden in meerdere landen uitgegeven. In 2012 werd Mels boek Vals door de Jonge Jury verkozen tot het beste jeugdboek van Nederland.

KLEM is een uitgave van Uitgeverij De Fontein

ISBN: 9789026133435
Leeftijd vanaf 12 jaar