Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Teder theemoment ...

alt“Laat de wereld even op je wachten en geniet van een moment voor jezelf.” Een teder theemoment ontstaat hier na het genieten van een nieuwe witte thee. Beautea is opgericht door de zusjes Amber en Chantal. Na een carrière in de zakelijke dienstverlening besloten zij hun hart te volgen en tastbare producten te ontwikkelen die de gebruikers een goed gevoel geven.

Beautea richt zich in het bijzonder op de eigentijdse, drukbezette man en vrouw die binnen de hectiek van de ‘urban lifestyle’ toch graag een moment voor zichzelf willen creëren. The Beautea Company ontwikkelde een lijn van verzorgings- en theeproducten op basis van witte thee. Witte thee is een natuurlijk antioxidant met een krachtige werking.

Witte thee dient bij Beautea dan ook als basis voor een goede gezondheid, in perfecte harmonie met jezelf en je omgeving. Met de productenlijn wil Beautea je mooi en goed laten voelen en je een moment voor jezelf bieden. Laat de wereld dan maar even wachten.

De door een Nederlands laboratorium ontwikkelde huidverzorgingsproducten van Beautea zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, uniek van samenstelling en hebben een heerlijke herkenbare geur. Daarnaast sluiten de met de grootst mogelijke zorg geselecteerde theesmaken, de twee Beautea theeserviezen en de speciaal voor Beautea gecomponeerde muziek naadloos aan bij deze verzorgingslijn.

Witte thee bevat meer antioxidanten dan vitamine C en E. Witte thee wordt gemaakt van jonge bladeren die nog in hun knoppen zitten. Witte thee bevat meer antioxidanten dan vitamine C en E, en helpt je immuunsysteem te versterken en een goede spijsvertering te bevorderen. Daarnaast zou witte thee je huid beter beschermen waardoor deze langer jong zou blijven.

De wereld van Beautea: kies uit een van de zes moods en gun jezelf een moment van rust. In Amsterdam wordt Beautea momenteel verkocht bij SPRMRKT