Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

ZIJ maken de wereld MOOIER

 

altIedereen kan er aan meedoen. Het is een speciale positieve aktie op de laatste dag van het jaar. Door "zomaar mensen" zoals jij en ik. Je hoeft er ook niet voor te worden geïnterviewd, iets speciaals voor te leren of heel bijzondere dingen te kunnen. Je naam in te vullen of vervelende formulieren in te vullen en het maakt niets uit wat anderen over jou denken... En je bent trouwens gewoon goed zoals je bent ook of je wel of niet hieraan meedoet. Dit gaat om iets anders. Dit begrijpt iedereen onmiddellijk. Het is iets wat wij allemaal kunnen vanuit ons hart...

Het idee om de wereld mooier te maken is om op 12-12-12 om 12.12u een kleinigheidje, cadeautje of hebbedingetje gewoonweg aan een wildvreemde te geven. Zomaar aan iemand die je op straat tegenkomt of in de trein, in de winkel, bij jou op school, op je werk of bij jou in de straat.

Het hoeft niet groot te zijn, het hoeft niet duur te zijn, al maak je een tekening of bak je een taart voor de ander. Het gaat per slot van rekening om het gebaar. Het gaat om de glimlach die je bij de ander op zijn gezicht tovert. Sharing the good vibes!

Dit jaar op 12-12-12 zal de actie voor de vierde keer plaatsvinden. Doordat er op social media enorm veel aandacht aan besteed wordt, lijkt het grootser te worden dan voorgaande jaren. Deze actie is zelfs internationaal bekend geworden. 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van dit bericht? Doe je mee aan de poging de wereld een beetje mooier te maken op 12-12? Deel het met je vrienden, familie, collega´s of wie dan ook.

Spread the word and make the world more beautiful! Tijd voor verandering. Tijd voor positieve vibes. Tijd voor een lach op ons gezicht.

Zo is er dit jaar ook een internationale website http://12121212.org om het wereldkundig te kunnen maken. Hier kunnen de ervaringen van dit jaar, net als voorgaande jaren na afloop met iedereen gedeeld worden. En daar de ervaringen lezen is op zichzelf al een ervaring...