Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Open Huis bij Kunstgalerie Artxcel

altCAPELLE a/d IJSSEL - Op zaterdag 1 en zondag 2 december is het Open Huis bij Kunstgalerie Artxcel waar een groot en modern kunstaanbod is te bewonderen. De collectie telt meer dan 20.000 schilderijen, gesigneerde zeefdrukken en beelden.

Kunstgroothandel Artxcel is bekend in binnen- en buitenland maar wil ook graag particuliere kunstliefhebbers van dienst zijn. Het is nog iets te weinig bekend maar bij Artxcel is heel veel moois te vinden vindt u geen bla-bla gedoe. Wel een eerlijk, no-nonsence en deskundig advies.

De locatie van Artxcel is verder laagdrempelig en ook op afspraak voor iedereen toegankelijk. Aan de voorkant van het pand aan de Filosofentuin 4 verwacht je niet dat zich hier een kunstcollectie bevindt die zijn weerga niet kent. Reden te meer om toch eens langs te komen en kennis te maken.

Iedereen in de wijde omgeving van Capelle hoeft voortaan niet meer ver te reizen op zoek naar betaalbare moderne kunst. Tijdens het Open Huis Kunstweekend gedurende dit weekend zijn er ook speciale aanbiedingen waaronder inlijstwerk tegen kostprijs van alle bij Artxcel aangeschafte kunstwerken. Dat is een prettige service en zorgt voor veel kopzorg minder.

Onder de kunstenaars komen wij namen tegen als Herman Brood, Karel Appel, Peter Donkersloot, Micha Klein, Ans Markus,Nico Vrielink, Corneille en vele, vele andere mooie kunstenaars.

Artxcel b.v.
Filosofentuin 4
2908 XB Capelle a/d IJssel
Tel. 010-4586805