Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Mooie mannen veroveren Amsterdamse Leidsestraat

altAmsterdam was al bekend vanwege de vele boeiende mensen die men daar kan ontmoeten. Onder meer door de vele mooie mensen die je tegenkomt in de Leidsestraat. Maar nu komt er een ware invasie van mooie mannen uit alle delen van de wereld die Amsterdam gaan veroveren...

Op donderdag 13 december om 11.00 uur opent Abercrombie & Fitch zijn eerste flagship store aan de Leidsestraat 32-34 in Amsterdam.

Deze vestiging is de eerste in Nederland. De mooiste 'all-American guy'-modellen zullen daar trachten de blikken van de jonge vrouwelijke klanten op te vangen. Het soort mode en kleding van Abercrombie & Fitch wat zij dragen is diep geworteld in de Amerikaanse geschiedenis en kenmerkt zich door uitzonderlijke kwaliteit.

Al meer dan 100 jaar kleedt Abercrombie & Fitch Amerikaanse leidende figuren zoals de presidenten Theodore Roosevelt en John F. Kennedy. Eenals de Amerikaanse iconen Amelia Earhart, Ernest Hemingway, James Dean en Katharine Hepburn. Abercrombie & Fitch is wereldwijd bekend door het iconische imago van de 'all-American guy', met het perfect afgetrainde, ontblote bovenlichaam.

Het iconische beeld van de 'hot guy' is het krachtige symbool dat de rijke geschiedenis van Abercrombie & Fitch sinds 1892 eert.

Geheel in lijn met deze traditie worden de knapste Abercrombie & Fitch Guys, die zorgvuldig zijn geselecteerd uit A&F winkels in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, speciaal overgevlogen naar Amsterdam voor de opening.

In de week voor de opening ontmoeten de Abercrombie & Fitch Hot Guys hun fans en gaan met hen op de foto voor de nieuwe winkel.TOESTANDEN DUS!

Nog meer weten over deze winkel weten vol fashion voor haar en hem die de aantrekkelijkste lichaamsvormen overal ter wereld suggereren? Het trekt in ieder geval grote belangstelling.

Aan het eind van het derde kwartaal van 2012 waren er in totaal 1067 winkels. Het bedrijf heeft in de Verenigde Staten 278 Abercrombie & Fitch winkels, 154 abercrombie kids winkels, 486 Hollister Co. winkels en 18 Gilly Hicks winkels. Internationaal heeft het bedrijf 17 Abercrombie & Fitch winkels, zes abercrombie kids winkels, 101 Hollister Co. winkels en zeven Gilly Hicks winkels.