BNers homeshopping video’s

altGisteren heeft modeontwerpster Monique Collignon samen met een reeks BNers homeshopping video’s opgenomen met veilingitems voor stichting VONK, de stichting van het VUmc die zich inzet voor onderzoek naar behandelmethoden voor kinderkanker. Samen met diverse BN-ers doneert zij bijzondere stukken voor het goede welke de komende week via een online veiling worden aangeboden.

De hoogste bieder wint, en het volledige bedrag gaat naar stichting VONK. Zo doneert Patricia Paay haar Chanel pumps en een little black dress, de Schumachers doneren een nieuwe(!) Cartier riem, Monique Collignon een couture jurk, Myrthe Mylius haar favo party jurkje waar ze met haar zwangerschap natuurlijk niet meer in past, er komen een aantal geweldige tassen voorbij, VIP arrangement bij de finale van Miss Nederland en nog veel meer om op te noemen.

Wie deden er zoal nog meer mee?

Chazia Mourali, Inge de Bruijn, Karin Bloemen, Connie Breukhoven, Myrthe Mulius, Thomas Berge, Tineke Schouten, Jochem Myjer, Marian Mudder, Sharon Kips, Monique Sluyter, Marijke Helwegen, Robert Schumacher en vele anderen hebben een persoonlijk item afgedragen (van gesigneerde plaat tot meubelstuk of kleding).

VONK is een initiatief van het VU Medisch Centrum. De veiling loopt tot volgend weekend. Extra leuk is dat de BNers zelf filmpjes hebben opgenomen voor hun veilingitem, in het Amstelhotel.

Alles zien? Kijk dan op videodeal.com