Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Angela Groothuizen valt verantwoord af

altZij koos voor de methode van de Weight Watchers. Angela Groothuizen wil de kilo’s te veel op een langzame en vooral verantwoorde manier te verliezen. ’’Ik val langzaam af, soms maar 2 ons per week. Maar dat vind ik niet erg want zo blijf ik ook slank op de lange termijn. Ik wil het liefste nog een paar kilootjes kwijt, dan ben ik op mijn ideale gewicht. Het voelt echt als een overwinning dat ik 10 kilo lichter ben... "

Zij bruist van energie. `Wat ik aan gewicht verloren heb, heb ik aan energie gewonnen!’’ aldus Angela Groothuizen. Ook het harpmeisje uit The Voice of Holland Iris Kroes zag er compleet anders uit. Sinds deze zomer heeft Iris een flink aantal kilo’s verloren waardoor ze nu haar streefgewicht heeft bereikt. ‘

’Ik had in het begin nooit gedacht dat het me zou lukken, want ik ben een echte snoeper. Tot ik startte met het ProPoints plan. Het is zo flexibel dat ik toch kan eten wat ik wil, op een gezonde manier en daarom past het goed bij mij. Nu ik 15 kilo lichter ben, voel ik me niet alleen super goed, ik heb nu ook een gezond gewicht en daar ben ik heel erg trots op!”

Weight Watchers heeft inderdaad een plezierig te onnderhouden afvalconcept geintroduceerd. . Handig zijn ook de tips voor vegetariërs. Waar krijg je die zo accuraat?

De volgende smakelijke adviezen komen ook van Weight Watchers...

Heb je EHBV (Eerste Hulp Bij Vegetarische gerechten) nodig, dan is kaas je redmiddel. Kaas geeft namelijk smaak aan elk gerecht en daar kun je je voordeel mee doen. Onze tip: maak vooral gebruik van de vettere soorten. Je leest het goed! De vettere kaassoorten zijn vaak geschikter voor gebruik in, met name, warme gerechten. Daarnaast heeft deze doorgaans meer smaak en dus heb je kleinere porties (is lagere ProPoints® waarde) nodig voor een groots resultaat!

Vaak staan sauzen en soepen vaak bol van de boter en room. Duik je zelf de keuken in, gebruik dan een scheutje yoghurt als basis voor dressings en soepen.