Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Veronica presenteert moderne Robin Hood

altAMSTERDAM - Veronica gaat het nieuwe jaar goed van start met de nieuwe Amerikaanse actieserie Arrow. De serie volgt Oliver Queen, een rijke playboy uit Starling City die na een schipbreuk vijf jaar heeft doorgebracht op een onbewoond eiland. Alle andere bemanningsleden vonden de dood, waaronder zijn vader en de zus van zijn voormalige vriendin.

Nadat hij levend teruggevonden wordt, keert Oliver terug naar zijn geboorteplaats, waar hij voor zijn familie en vrienden verzwijgt wat er tijdens de schipbreuk is gebeurd. Hij draagt een groot geheim met zich mee en dat drijft hem om zichzelf te trainen tot een onstuitbare vechtmachine. Gewapend met zijn pijl en boog gaat hij de strijd aan met criminaliteit en corruptie, zoals hij zijn vader heeft beloofd voordat deze stierf.

Arrow is vanaf zondag 3 februari om 21.30 uur te zien bij Veronica. Na een schipbreuk strandt miljardair Oliver Queen op een onbewoond eiland in de Pacific, waar hij slechts één doel heeft: overleven en op een dag terugkeren. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend terug gevonden wordt. Hij is echter niet meer de rijke playboy die hij was. Het eiland heeft hem veranderd en hij draagt een groot geheim met zich mee.

Terug in Starling City speelt hij overdag zijn oude rol, maar ’s nachts is hij een gevaarlijke vechtmachine die strijdt tegen corruptie en criminaliteit binnen de samenleving; de moderne Robin Hood. Hij heeft tot doel om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad weer te laten leven, zoals hij heeft beloofd aan zijn vader. De serie Arrow is gebaseerd op karakters uit stripboeken en grafisch vormgegeven verhalen.

De regie is in handen van David Nutter (o.a. Supernatural en Game of Thrones). Greg Berlanti en Marc Guggenheim (Green Lantern) zijn verantwoordelijk voor het script.

De rol van Oliver Queen wordt vertolkt door Stephen Amell (o.a. Private Practice) en Laurel Lance wordt gespeeld door Katie Cassidy (o.a. Gossip Girl en Supernatural). De serie is goed ontvangen in Amerika en is inmiddels genomineerd voor de ‘People’s Choice Award’ in de categorie ‘Favorite New TV Drama’.

Arrow, vanaf zondag 3 februari om 21.30 uur bij Veronica.