Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Expositie Botox Beauties door Gerdine Duijsens

altDe opening van de expositie en eerste boekuitreiking van Botox Beauties van Gerdine Duijsens vindt plaats bij Galerie Patries van Dorst en in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Gerdine Duijsens (uitvinder van de stijl 'Lyrisch Expressionisme' aldus oud minister BZ, Bernard Bot), toont hier haar nieuwste werk.

De Botox Beauties zijn vrolijk, intrigerend, in sprankelende kleuren uitgevoerd en tonen altijd een glimlach. Een stijl van werken van de kunstenares die zo goed is dat menig 'copycat' er zijn best op gedaan heeft het te kopiëren. Duijsens maakt the original! En hoe!

Haar nieuwste serie 'Botox Beauties' heeft Duijsens recentelijk voltooid. Samen met haar nieuw te verschijnen boek, zullen deze doeken te zien zijn tijdens de expositie 'BEAUTIES' bij Galerie Patries van Dorst.

De eettaferelen van Duijsens zijn inmiddels wereldberoemd. In haar andere stijlen; dieren, abstracten en portretten, weet ze dezelfde enorme gedrevenheid en energie te leggen die letterlijk uit de verf komt en spat! Allemaal 'beauties' en dus te zien in de galerie!

De expositie wordt geopend op 27 januari om 15:00 uur en duurt twee maanden. Locatie: Kasteel de Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 3, 2244 BV Wassenaar

(Sponsoren: Laurent Perrier Champagne, De Druiventros).

Gedurende de expositie worden naast de originele werken ook zeefdrukken en 3-D prints aangeboden.

Binnenkort zal Joyce Roodnat (o.a. schrijver en commentator van NRC handelsblad) hier haar visie zal geven op het boek van Duijsens 'Botox Beauties'