Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Winnaars Elle Style Award 2013

altZojuist vond de negende editie van de ELLE Style Awards plaats in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Na drie inspirerende catwalkshows in het stijlthema ‘ELLE - The Musical’ werden dé stijlprijzen van Nederland toegekend aan verschillende `stijlvisionairs.` De ELLE H&M Stylist Award – de prijs voor de meest veelbelovende modestilist – ging naar Pascal-Joël Weber (28) die volgens de jury de beste catwalkshow had gegeven.

Uit het juryrapport: “Pascal-Joël had zich uitzonderlijk goed voorbereid, de opdracht perfect begrepen, is zijn thema’s trouw gebleven en rockte de grungetrend op een frisse 2013-manier. Een overtuigende show van een stylist om rekening mee te houden.’

De ELLE Citroën Personal Style Award ging naar actrice Tjitske Reidinga. Tjitske wordt hiermee bijgetekend in de fraaie lijst van eerdere winnaars als Carice van Houten, Hanna Verboom, Bracha van Doesburgh, Halina Reijn en Valentijn de Hingh.

Cécile Narinx, hoofdredacteur ELLE: ‘Tjitske heeft een heel eigen uitgesproken smaak, fifties met een moderne, cleane twist. Van poeha houdt ze niet, wel van simpele elegantie, zowel qua kleding als make-up. Voor gala’s en premières kleedt ze zich met nog meer aandacht, smaak en plezier: een feest om te zien en een ELLE Personal Style Award waard.’

Actrice Eva Bartels werd gekroond tot Queen of the Ball. Voor de gelegenheid ging zij gekleed in een lange rode jurk van Maison Martin Margiela en vintage slangenleren accessoires. Haar unieke witte headpiece bleek kort voor de awardceremonie ‘geleend’ uit de foyer van het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Eva won behalve de award ook nog € 2500 euro shoptegoed bij Schaap en Citroen.