Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

IKEA verrast bij SBS6 met droom van een keuken

altAMSTERDAM - Woonwarenhuis IKEA is wederom partner in het nieuwe seizoen van SBS6 programma Fix This Kitchen. In dit programma worden hobbykoks waarvan de keuken echt niet meer kan, verrast met een nieuwe keuken van IKEA. Fix This Kitchen is een succesvol Amerikaans tv-format dat gezamenlijk is ontwikkeld door IKEA en haar mediabureau MEC. De Nederlandse productie is in handen van GroupM Entertainment in samenwerking met Telegraaf Video Media.

Fix This Kitchen wordt gepresenteerd door Vivian Reijs en is vanaf zondag 27 januari om 17.30 uur te zien bij SBS6. Onhandige indeling, scheefhangende keukenkastjes en ouderwetse apparaten, de dagelijkse realiteit voor veel hobbykoks in Nederland. In Fix This Kitchen worden zij verrast met de keuken van hun dromen. Tijdens de metamorfose van hun keuken vertrekken de hobbykoks naar een restaurant waar zij een masterclass krijgen van chef-kok Rene Brienen.

In de eerste aflevering wordt Wim, alleenstaande vader van twee kinderen verrast met een complete keuken metamorfose. Zijn zwager Peter geeft hem op, hij heeft veel waardering voor de manier waarop Wim zijn kinderen alleen opvoedt. Bovendien passen de 25 jaar oude witte keukenkastjes niet bij de gezellige huisvader die Wim is. Chef-kok Brienen kiest voor de workshop een country & western gerecht. Een echt robuuste maaltijd die goed bij Wim past.

Brienen, al meer dan 20 jaar werkzaam als chef-kok, is eigenaar van restaurant Brienen aan de Maas in Limburg. Het restaurant is al 13 jaar in het bezit van een Michelin ster. In dit nieuwe seizoen van Fix This Kitchen geeft Rene, niet alleen een masterclass, maar geeft hij ook advies over de inrichting van de nieuwe keuken voor de hobbykoks.

Na de metamorfose keren de hobbykoks naar huis waar zij in hun gloednieuwe keuken, hun nieuw geleerde recepten voorbereiden voor vrienden en familie.

Fix This Kitchen, vanaf zondag 27 januari om 17.30 uur bij SBS6.