Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Amsterdamse Communicatieborrel terug in stadshart

altAMSTERDAM – De Amsterdamse Communicatieborrel, hét netwerkmoment voor de communicatieprofessional, is terug in het Amsterdamse stadshart. De populaire netwerkborrel wordt maandelijks georganiseerd door Welcom Amsterdam, sinds 1966 de vereniging voor marketing, public relations – en communicatieprofessionals van de Metropoolregio Amsterdam.

“Place to be” is de recent geopende trendy cocktailbar ‘DVARS’ in de Reguliersdwarsstraat. Volgens Ronald Heister, voorzitter van Welcom is de samenwerking met Dvars een logische keuze: “Welcom leden zijn professionals werkzaam voor bedrijfsleven, overheid en non-profit. Juist onze beroepsgroep moet goed aanvoelen wat er in de stad leeft. Logisch dat we onze netwerkborrel dan ook in het bruisende stadshart willen houden.”

Dvars eigenaar en manager Andrew Nicholls is superblij met de komst van Welcom: “wij willen met onze cocktailbar het community gevoel in Amsterdam stimuleren door een warme en goed verzorgde omgeving te bieden. Deze populaire netwerkborrel past daar helemaal bij.”

De Amsterdamse Communicatieborrel vindt plaats op woensdag 6 februari en iedere eerste woensdag van de maand tussen 18.00 en 20.00 uur. Op woensdag 6 februari geeft hoofdredacteur Rocco Mooij van de Adformatie groep een toelichting op het zojuist gerestylde vakblad voor de communicatieprofessional

Welcom is opgericht in 1966 en beschermheer is de burgemeester van Amsterdam.