Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Lieke van Lexmond in Het Zesde Zintuig Plaats Delict

altHILVERSUM - Een moord of een geheimzinnige verdwijning, voor de achterblijvers is het een ware nachtmerrie. Vooral het niet weten wat er is gebeurd, maakt het ondraaglijk. Vanaf donderdag 14 februari gaan de vier beste paragnosten van het ‘ in Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ samen met presentatrice Lieke van Lexmond weer hulp bieden aan familie en vrienden van misdaadslachtoffers.

Peter van der Hurk, Cobie van Zegen, Petra Lakerveld en Tessa van Rossen zetten hun speciale gaven in om nieuw licht te werpen op misdaadzaken.

In deze nieuwe serie van ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ passeren er weer een aantal spraakmakende misdaadzaken de revue. In de eerste aflevering is er aandacht voor het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees. De Groninger Rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord.

De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat ‘hun’ Nico er niet meer is. Voor de één liet hij de hond uit, voor de ander deed hij de was. De geruchten gaan rond dat hij met deze klusjes een groot fortuin heeft opgebouwd. Zijn broer Chris neemt de paragnosten van ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ mee naar Nico’s woning in de Rosse buurt waar ze aanvoelen dat een bekende van het slachtoffer bij de moord betrokken is...

Uitzending: wekelijks vanaf donderdag 14 februari, tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.