Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Yes-R en meneer Wijdbeens presenteren single

altAMSTERDAM - André van Duin’s alter ego ‘meneer Wijdbeens’ en de ambitieuze Yes-R hebben vanochtend bij Edwin Evers hun single ‘Elke Dag, Elke Nacht’ gereleased. Dit campagnelied voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn is gecomponeerd door producer Eric van Tijn.

Van 11 tot en met 16 maart is het de eerste Nationale Week van Zorg en Welzijn. Een week waarin iedereen een kijkje kan nemen in het hart van zorg en welzijn om te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt. ‘Ik vind het een waanzinnig goed doel. Het is belangrijk dat mensen zich gaan realiseren wat er allemaal door de medewerkers in de Nederlandse zorg gedaan wordt.

"Door het initiatief van deze Nationale Week wordt er ook voor gezorgd dat mensen te weten komen wat zorg en welzijn nou eigenlijk inhoudt en daarom heb ik hier graag mijn medewerking aan verleend," aldus André van Duin.

Het speciale campagnenummer ‘Elke Dag, Elke Nacht’ gaat over de goedheid die medewerkers in de zorg en welzijn hebben om dag en nacht klaar te staan voor het welzijn van andere mensen.

Daarnaast geeft het een beeld van de impact van de zorg- en welzijnssector en is het een flinke schouderklop voor alle medewerkers in zorg en welzijn. Om dit goed aan het Nederlandse publiek over te brengen, worden in het lied allerlei facetten van de zorg aan het licht gebracht. De rap van Yes-R en de inbreng van meneer Wijdbeens sluiten daarbij perfect aan. Het nummer is vanaf vandaag gratis te downloaden op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.