Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Verliefd op een politiefoto

 

altDe 27-jarige Meagan Mccullough kwam na een dronken autorit in aanraking met de politie, maar de politiefoto leverde haar ook positieve aandacht op: de Amerikaanse kreeg drie jaar na datum begerige commentaren en zelfs huwelijksaanzoeken te verwerken.

Mccullough werd in juli 2010 aangehouden voor rijden onder invloed. De politie nam een zogenaamde 'mug shot', die drie jaar later op de sociale netwerksite Reddit belandde. De foto lokte bij mannen reacties uit als 'schuldig aan: mij perplex doen staan', 'aangehouden voor het breken van jouw hart' en 'zeg mij wat ze gedaan heeft zodat ik in dezelfde gevangenis kan terechtkomen'.

Mccullough is een moeder van vier kinderen die als medisch assistente werkt in Florida, en recent gescheiden. Dat wekte ook de interesse van de stoutmoediger internauten, die naar haar gegevens vroegen, of gewoon rechtstreeks voor het huwelijksaanzoek gingen. Maar, zo zegt de alleenstaande zelf, haar twee dochters en twee zonen maken deel uit van het totaalpakket.”