Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Veilingmeester voor CliniClowns

altAMSTERDAM - Op 2 mei zal Anna-Alicia optreden als veilingmeester tijdens een speciale fundraisingavond voor CliniClowns. De avond vindt plaats in de gloednieuwe Amsterdamse discotheek Club Berlin. Deze club zal worden omgetoverd tot sjieke nachtclub waar spectaculaire optredens, acts en verrassende sprekers onder leiding van Anna-Alicia geld zullen ophalen voor CliniClowns. De line-up van de avond bestaat o.a. uit: Valerio Zeno, Daphne Denters en Raffaëla Paton.

De avond start vanaf 19.30 uur met opzwepende beats van Phalerieau (Valerio Zeno). Na Valerio zal Daphne Denters een bijzonder lied zingen dat aansluit bij het doel van CliniClowns. De moeder van twee ex-patiëntjes zal na dit optreden kort haar persoonlijke verhaal vertellen als inleiding op de veiling.

Rond 20.30 uur zal Anna-Alicia de veilinghamer in haar hand nemen en starten met het veilen van bijna twintig bijzondere items. Zo kunnen bezoekers van de benefi­etavond bieden op een date met “The Bachelor” Rutger Vlaming, of op een prachtig pak van kledingmerk Cold Method, inclusief fitting met hoofdontwerper Dieter De Cock of een fotoshoot met fotograaf Otto van den Toorn.

Daarnaast zullen er ver­schillende prachtige artworks van talentvolle fotografen en schilders geveild worden. Halverwege de veiling is er een intermezzo met een solo van SYTYCD-finalist Vivian Gomez Cardoso. 

Verder is er eveneens optreden van de mooie zangeres Raffaëla Paton (o.a. bekend van Idols).

Na de bekendmaking van de opbrengst van de avond, barst het feest los met DJ-duo de “Afro Bros” en kan er tot in de late uurtjes gefeest worden.

Anna-Alicia Sklias is danseres en presentatrice. In 2012 werd zij tweede in de finale van So You Think You Can Dance. Inmiddels presenteert zij het RTL-programma We love to shop en Money Makers bij MTV. Daarnaast is zij te zien als jurylid bij AVRO’s Junior Dance.

Toen haar gevraagd werd om in actie te komen voor Clini­Clowns hoefde zij daar niet lang over na te denken: “Als ik denk aan al die zieke kinderen die dagelijks bezig zijn met overleven, raakt mij dat enorm. Ik wil deze kinderen helpen om weer te kunnen dromen over een toekomst. Hierdoor heb ik besloten om voor CliniClowns de New York marathon te lopen, en daarmee geld in te zamelen om CliniClowns te steunen”.

CliniClowns-benefietavond
Waar: Club Berlin, adres: Rozengracht 133, Amsterdam
Wanneer: donderdag 2 mei
Tijd: 19.30 uur

Wie: Anna Alicia-Sklias, Valerio Zeno, Daphne Denters, Rutger Vlaming, Dieter De Cock, Otto van den Toorn, Vivian Gomez Cardoso, Raffaëla Paton, DJ’s Afro Bros, Junior van Keulen, en vele anderen.