Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Steigenberger Kurhaus Hotel is erkende trouwlocatie

altDEN HAAG - De unieke grandeur en rijke geschiedenis maken het Steigenberger Kurhaus Hotel de meest romantische en onvergetelijke locatie voor een sprookjes huwelijk. Wat in 1818 begon als een badhuis voor de hogere klasse, is in de loop van de geschiedenis veranderd in het statige hotel zoals het nu is. Met haar monumentale uitstraling en grote verscheidenheid aan zalen, is het Steigenberger Kurhaus Hotel de perfecte locatie voor de mooiste bruiloft.

Weddingplanners staan het aanstaande paar bij om te adviseren en te helpen met het realiseren van uw droombruiloft. Het Steigenberger Kurhaus Hotel is een officieel erkende trouwlocatie in de Gemeente Den Haag en biedt een ruime keuze aan elegante trouwzalen. De Cor Ruys zaal beschikt over een prachtig ornamentaal plafond en is ingericht met kristallen kroonluchters en een romantische schouw.

De beroemde Spiegelzaal is een intieme, romantische salon voorzien van kristallen kroonluchters, een klassieke schouw en voorzien van spiegels in overvloed. De historische Kurzaal is het bruisende hart van het hotel en heeft de capaciteit en uitstraling voor een exclusief galadiner, feestelijke avond of receptie, al dan niet in combinatie met een aperitief op de monumentale galerij met fantastisch uitzicht over de Noordzee.

Na deze feestelijke dag is er niets heerlijker dan nagenieten in de romantische en luxury suite, waar de bloemen en Champagne met hartige hapjes en of sweets staan te wachten. Samen genieten in het bubbelbad en dan daarna verwend worden door een luxury ontbijt op bed. Een onvergetelijke ervaring...