Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Fashion Week op water ode aan Koningspaar

 

altAMSTERDAM – De Floating Fashion Week (FFW) powered by Hotel Pulitzer Amsterdam, wereldwijd de eerste modeweek op het water, wordt opgedragen aan de nieuwe koning en koningin van Nederland. Dat heeft de organisatie van de Floating Fashion Week (FFW) bekendgemaakt tijdens een persconferentie in Hotel Pulitzer Amsterdam, a Luxury Collection Hotel in Amsterdam.

De organisatie ziet de modeweek als een ultieme ode aan de toekomstige koning die als prins zich op internationaal niveau heeft sterk gemaakt op het gebied van watermanagement. Volgens de Floating Fashion Week (FFW) heeft de toekomstige koningin het Nederlandse modelandschap internationaal op de kaart gezet als stijlicoon.

De eerste modeweek op het water wordt op 21 mei ’s middags geopend door couturier Sheila de Vries en duurt tot 28 mei.

De Vries ontwerpt al jaren voor koningin Beatrix en zal in een speciale rondvaartboot van Canal Company, omgetoverd tot varende catwalk, tijdens de wereldpremière een show op de 400-jarige Amsterdamse grachten verzorgen.

De internationaal bekende schoenontwerper Jan Jansen zal op 21 mei uit handen van De Vries de Dutch Designer of the Year Award, ontworpen door kunstenares Petra Daudeij, ontvangen.

Het memorabele moment van de presentatie van het artwork van Petra Daudeij aan Jan Jansen is nog niet aangebroken maar zal tijdens de FFW plaats vinden. Toch vond reeds een voorschouw plaats gefotografeerd door Reinder Weidijk.