Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Nederlandse foto-expositie uitgenodigd in New York

alt“Keep on Dreaming” heet de nieuwe Nederlandse fotografententoonstelling die uitgenodigd is voor een kunstzinnige presentatie door het internationale fotofestival Photoville 2013. Deze expositie vindt niet voor de eerste keer plaats in het gerenoveerde Brooklyn Bridge Park. Vorig jaar bewonderden hier bijna 40.000 bezoekers al de mooiste exposities uit alle hoeken van de wereld. De Consul Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in New York Rob De Vos verrichtte toen de officiële opening van deze vaderlandse expositie en noemde het "een contributie aan het avant-gardistische imago van de Nederlandse kunst in New York”.

Curator Aloys Ginjaar die onlangs werd beloond met de Gouden Eeuw Award als oeuvreprijs is nu al voor de derde maal uitgenodigd om Nederlandse fotografen naar New York te brengen. Samen met fotografe Astrid Verhoef organiseert hij de expositie “Keep on Dreaming” voor het internationale fotofestival Photoville 2013 in het gerenoveerde Brooklyn Bridge Park.

De tentoonstelling “Keep on Dreaming” bestaat uit ruim 60 foto’s van 23 Nederlandse fotografen en is te zien op Photoville 2013 van 19 tot en met 29 september in Brooklyn Bridge Park. Photoville is een initiatief van United Photo Industries. Aloys Ginjaar, Astrid Verhoef en een aantal deelnemende fotografen zullen zelf ook aanwezig zijn tijdens dit grootse evenement en desgevraagd graag toelichting geven aan de bezoekers .
 

Aan Keep on Dreaming doen mee:
Jenne Bleijenburg Eefje Bouwkamp Bernhard von Braun Rinze van Brug Paul Fleming Aloys Ginjaar Jeannette Grotenhuis Judth Heinsohn Dindi van der Hoek Merit de Jong Elizabeth Kleinveld & EPaul Julien (E2) Paul & Menno de Nooijer Milette Raats Annelies Rigter Maartje Roos Ellen Schippers Henri Senders Roeland Verhallen Astrid Verhoef Bianca van der Werf Shakiro Werleman Alice Wielinga Hans Withoos