Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Nieuwe visie op kunst: You Are Cordially Invited

 

altHet nieuwe tijdschrift over kunst You Are Cordially Invited gaat binnenkort iedereen verrassen met kunst in twee dimensies. Kunst uit diverse disciplines afgebeeld in een zogenaamde "glossy" die je ook kunt beschouwen als een tentoonstellingsruimte. You Are Cordially Invited is bedoeld als en tentoonstelling die je zelf mee naar huis neemt...

En dat wordt dan je eigen expositie van kunstwerken die je kunt bekijken in relatie tot hun omgeving binnen jouw eigen sfeer.  

In het nieuwe kunstblad gaat het vooral om beeld en ook om een bijzondere invalshoek om kunst anders te selecteren. Disciplines, zoals mode, architectuur, design, muziek en literatuur spelen hierbij een essentiële rol.
is een nieuwe, tweedimensionale tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst in de vorm van een 'glossy' magazine.

De kunstwerken worden getoond in relatie tot de omgeving en de nadruk ligt op beeld. Andere disciplines, zoals mode, architectuur, design, muziek en literatuur spelen hierbij een essentiële rol, maar wel vanuit een andere invalshoek tot de kunst bezien.

Het tonen van kunst in deze tweedimensionale vorm verlengt de levensduur van een tentoonstelling en verlaagt tegelijkertijd de drempel voor belangstellenden om in deze kunstwereld binnen te treden. You Are Cordially Invited maakt gebruik van esthetiek die al gemeengoed is in modetijdschriften en streeft ernaar een breder publiek voor hedendaagse kunst te interesseren.

Door de nadruk op het beeld en langere bijschriften is de inhoud voor een grote groep mensen toegankelijk en interessant. Het blad richt zich tot iedereen. Niet alleen op de culturele sector zelf.

De selectie, samengesteld door Alexander Mayhew en Jaring Dürst Britt toont nog beschikbare werken van opkomende internationale galeries en kunstenaars.

Ontwerpen van jonge veelbelovende Europese mode-ontwerpers komen in beeld. Speciaal voor de cover maakt mode-ontwerper Antoine Peters een heel mooi statement met een theatrale (galerie) jurk.

You Are Cordially Invited verschijnt 2x per jaar en zal opvallend aanwezig zijn rondom bestaande events.