Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Lancering LXRY by Piet Boon

altZaterdagavond is in het clubgebouw van The International de zomerse editie van LXRY Magazine gelanceerd door gasthoofdredacteur Piet Boon. En werd meteen de volgende gasthoofdredacteur bekendgemaakt... De nieuwe editie van LXRY bevat onder meer de 100 geheime adresjes van Piet Boon voor een nog leuker en luxer leven. In alle opzichten: het gaat om de meest exclusieve hotels en wijnen, maar ook om bijzondere services en onbetaalbare belevenissen. Zoals wandelen over de High Line in Manhattan. “Echt een happening", aldus Boon, "je gaat onder een gebouw door, er zijn tribunes, op de spoorrails staan karren die als bed dienst doen, er is zelfs een heel groot frame waardoor je als het ware naar een levend stadsschilderij kijkt. Supergaaf!" In een spectaculaire fashion shoot, geschoten door topfotograaf Rahi Rezvani, toont Piet Boon zijn favoriete merken.

Verder in de komende LXRY: Klaas-Jan Huntelaar vertelt waarom hij géén Piet Boon in huis heeft: “Die Range Rover die hij heeft ontworpen, wil ik wel hebben.”

Nicolette van Dam schetst haar perfecte dag: “Dat is een dag waarop alles kan en mag. En dan dansen tot de zon weer opkomt.” En LXRY neemt een kijkje in La Chapelle in Antwerpen, het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril, waarvan Piet Boon het interieur verzorgt.

Piet Boon is een heel positief ingestelde enthousiaste man.

" Zaterdagavond werd bekendgemaakt wie het stokje van Piet Boon overneemt: voetbalanalist en -ambassadeur Ronald de Boer tekent voor de decembereditie, die tijdens de openingsavond van Masters of LXRY op 12 december zal worden gelanceerd.'

Hoofdredacteur Bart-Jan Brouwer: "Met het Piet Boon-nummer hebben we de lat hoog gelegd. Maar na de eerste besprekingen met Ronald weet ik zeker dat we daar overheen kunnen. Het belooft een spectaculair nummer te worden."

Of het nu gaat om eten & drinken, reizen, interieur & design, fashion & beauty, must haves, ervaringen & services of vervoer: LXRY– vanaf 2 juli in de winkel - biedt een gezaghebbende, maar ook toegankelijke gidsfunctie. En is bovendien een uniek naslagwerk.