Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma maken kookboek

altDit najaar verschijnt het fotokookboek Down to Earth van fotograaf Sacha de Boer en tweesterrenchef Jacob-Jan Boerma bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. In dit boek komen twee passies en werelden samen; de fotografie van Sacha de Boer gecombineerd met eenvoudige recepten van Jacob-Jan Boerma.

Het boek heet Down To Earth en behandelt aards, mals, fris, zilt en zoet koken. Down to Earth is een fotokookboek waarbij envoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie (reportages, gerechten en stillevens) van Sacha de Boer.

Het boek speelt verder in op de tendensen van nu: verantwoord, puur, groen, betaalbaar, gezond en beleving.

Sacha de Boer brengt met haar camera onder andere divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. Een aantal foto’s zal in gelimiteerde oplage voor verkoop via Beeldagent aangeboden worden.

De recepten zijn ‘down to earth’, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. Down to Earth verschijnt in oktober 2013. Voorintekening is vanaf vandaag mogelijk bij boekhandel en online.

Titel: Down to Earth Auteurs: Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma
Aantal pagina’s: 176 Uitvoering: gebonden ISBN: 978 90 00 33261 6 Prijs: € 25,