Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Britney Spears en De Smurfen en het afkraken

 

altBritney Spears heeft speciaal voor de soundtrack van De Smurfen 2 het vrolijke nummer 'Ooh La La' opgenomen. In de nieuwe videoclip van deze single is Britney te zien samen met haar twee zoontjes Preston en Jayden die enorme fans zijn van de Smurfen. De Smurfen 2 zijn een goede reden voor de blonde zangeres die ooit door hormomen, plotselinge roem en een foute omgeving ver het spoor bijster raakte nu aanleiding te vinden zich heel mooi te revancheren. Kennelijk gelukkig al die narigheid achter zich latend...

Passend bij de Smurfen 2 vertolkt zij een vrolijke song in een sprookjesachtige sfeer. Er wordt wel gesuggereerd dat haar lied een hoog K3 gehalte zou hebben. Zo'n opmerking is heel onterecht want je moet wel poetskatoen in je oren hebben om niet te horen dat deze muzikale presentaties totaal verschillen en elk hun eigen waarde en kwaliteit hebben. Misschien vindt 'men' het soms ook wel nodig als het om creativiteit voor kinderen gaat om onoprecht en uit de hoogte te oordelen.

Dat geeft dan een zogenaamd volwassen image aan mensen die in feite zelf nog half in de kinderschoenen zijn blijven steken.

Het is raar en ondankbaar nadat een hele generatie de videobanden van K3 grijs gedraaid heeft toch zo neerbuigend over dit unieke en vakkundige trio (met allen die hun daarbij begeleiden) te spreken. Dat soort verholen bla-bla-bla idioom zegt meer over degenen die zich zo misprijzend uiten dan over K3 en ook helemaal niets over het Smurfenliedje. Dit willen wij wel even kwijt omdat deze gemakkelijke manieren van uit de hoogte even iemand neerzetten veel bij anderen kunnen bederven.

Er zijn te veel "wat zijn wij toch geweldig" naast al de zogenaamde andere "minderen" niet-okay types op de wereld. Ze verpesten je plezier als ze kunnen heel graag. Niet alleen in je muzikale smaak maar ook in je haar, kleding, spraak, nieuwe oorbellen of juist heel originele boekenkast. Misschien proberen zij daardoor wereldwijs over te komen maar schijn bedriegt.

Wat Britney betreft terug nu naar de Smurfen...

In het vervolg op de 3D live-action/ animatie familiefilm, De Smurfen, creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar. Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze wereld om samen met hun goede mensen-vrienden Patrick en Grace Winslow, Gargamel te stoppen en Smurfin te redden!

De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Kim-Lian van der Meij (Smurfin), Giel Beelen (Vertelsmurf), Jack Wouterse (Grote Smurf), Johnny Kraaijkamp jr. (Moppersmurf), Sascha Visser (Klungel), Humberto Tan (Hackus), Benjamin Tan (Blue), Leona Philippo (Vexy), Paul Turner (Party Planner Smurf), Fernando Halman (Smulsmurf) en Tygo Gernandt (Gargamel).

De videoclip is te bekijken: http://smarturl.it/OohLaLaVid

31 juli in de bioscoop, in 3D!