Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Grootste gratis speeddate op Single Friday

altTILBURG - De Tilburgse Kermis is goed voor Nederlandse singles! Nu Roze Maandag achter de rug is, is Single Friday aan de beurt. Aanstaande vrijdag krijgen tweehonderd singles, 100 mannen tegenover 100 vrouwen, op hetzelfde moment ieder een sleutel of bijpassend slotje uitgereikt. Deze publiekelijke zoektocht naar de juiste partner staat onder leiding van presentator Eddy Zoey en is een initiatief van datingsite Relatieplanet. Het belooft de grootste gratis speeddate van Nederland te worden: verwacht een hectisch en vrolijk tafereel. Doel voor de deelnemer is om de persoon met bijpassende sleutel of slotje vinden - een nieuwe liefde! En iedereen mag hier gratis aan meedoen.

Het programma begint om 18.30 en gaat door tot 18.50. 

De Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux. De kermis wordt gehouden in de Noord-Brabantse plaats Tilburg. Jaarlijks staan er tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van Tilburg.

De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.

Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website.