Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Liefde op Tilburgse Kermis

 

altTILBURG - Er ontstond een walhalla aan relatiemogelijkheden op die Tilburgse Kermis op Single Friday. Om hun zoektocht naar de juiste partner op weg te helpen, kregen honderd mannen en honderd vrouwen onder leiding van Eddy Zoey een slot of een sleutel uitgereikt. Voor wie paste het wel... Voor wie paste het niet?

‘Na vier keer proberen was het raak,’ verklaarde een verheugde single. "En voor mij was er vandaag niets bij," meldde een boze concu-single. "En mijn vriend werd wel steeds benaderd. Maar ja... de dames en sommige heren zijn vaak zeer kritisch. Daarom was dit een leuke contactwijze.  

"Zonder Eddy Zoey en de rest van de organisatie waren wij elkaar nóóit tegengekomen, " lieten anderen ons juist weer verheugd weten.

Tegenkomen is toch de eerste stap. En dan een verkenningsgesprekje moet toch altijd kunnen? Onder de verfrissende begeleiding van Eddy Zoey zijn er verschillende koppels gestart. Hoe dat verder gaat? Dat mag iedereen zelf invullen en of dat contact wordt gecontinueerd of niet: het spel is er voor iedereen.

Waarom zou je dus als single niet meedoen?

Wel jammer dat soms best aantrekkelijke kandidaten in beeld komen tijdens de tv-rondes die om allerlei stomme uitspraken van vrienden worden behandeld alsof ze voor niemand goed genoeg zijn. Zulke vrienden zal je hebben! Soms is er wel enige reden voor afwijzing maar vaak denk je als kijker ook: "Hóór wie het zegt... Niet te geloven!"

Honderden singles hebben in ieder geval in Tilburg tijdens Single Friday dolle pret gehad mede dankzij het grote gratis Speeddate-initiatief, opgezet door datingsite Relatieplanet.
De Tilburgse Kermis is overigens de grootste en drukste kermis van de Benelux. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee één van de best bezochte evenementen van Nederland.