Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Keep on dreaming exposeert weer in New York

altAMSTERDAM - Na deelname aan het New York Photo Festival 2011 & Photoville 2012, is curator Aloys Ginjaar voor de derde maal uitgenodigd om Nederlandse fotografen naar New York te brengen. Samen met producer Astrid Verhoef organiseert hij de expositie “Keep on Dreaming” voor het internationale fotofestival Photoville 2013, op Pier 5 in het gerenoveerde Brooklyn Bridge Park.

Vorig jaar trok de eerste editie van Photoville bijna 40.000 bezoekers en de reacties op de expositie van Ginjaar “The Wonder of Woman” waren overweldigend. Zijne Excellentie Rob de Vos, Consul-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in New York, verrichtte de officiële opening en noemde de expositie “een contributie aan het avant-gardistische imago van de Nederlandse kunst in New York”.

“Keep on Dreaming” is een hommage aan de fantasie en opent een wereld van eindeloze mogelijkheden. De tentoonstelling bestaat uit ruim 60 foto’s van 23 Nederlandse fotografen en is te zien op Photoville 2013 van 19 tot en met 29 september , Brooklyn Bridge Park, Pier 5, New York. Photoville is een initiatief van United Photo Industries. Aloys Ginjaar, Astrid Verhoef en een aantal deelnemende fotografen zullen zelf ook aanwezig zijn tijdens dit grootse evenement.

Dat wordt weer Feest!

Aan Keep on Dreaming doen mee:
Jenne Bleijenburg Eefje Bouwkamp Bernhard von Braun Rinze van Brug Paul Fleming Aloys Ginjaar Jeannette Grotenhuis Judith Heinsohn Dindi van der Hoek Merit de Jong Elizabeth Kleinveld & EPaul Julien (E2) Sarah Mei Herman Paul & Menno de Nooijer Milette Raats Annelies Rigter Maartje Roos Ellen Schippers Henri Senders Roeland Verhallen Astrid Verhoef Bianca van der Werf Alice Wielinga Hans Withoos