Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Geen tijd om te dromen voor Aloys Ginjaar en Astrid Verhoef

altHet was een hele organisatie maar Aloys Ginjaar en Astrid Verhoef en al die anderen die meewerkten aan "Keep on Dreaming" kwamen dolenthousiast weer thuis. Er was zoveel bezoek aan de expositie van de Dutch artists! En er was een complete krant voor de duizenden bezoekers gereed vol informatie over alle deelnemende fotografen uit Nederland. De Nederlanders vielen enorm op. Ook de Nederlandse consul in New York organiseerde een speciale receptie. Na al dat organiseren, reizen en opgetogen gesprekken met bezoekers schrijft Aloys Ginjaar: "Hoewel niet echt vermoeid, moet ik wel een beetje acclimatiseren na mijn terugkomst uit New York. Het was een Feest om met Astrid Verhoef, Milette Raats en Roy Arend van 19 tot 29 september met "Keep on Dreaming" , 64 foto's van 23 Nederlandse fotografen, heel gezellig deel uit te maken van het fantastische Photoville festival in het Brooklyn Bridge Park. In twee lange weekends maar liefst 58.000 bezoekers!"

Dat zal wel maar er is toch geen tijd om te dromen voor Aloys Ginjaar en Astrid Verhoef. Vanavond zijn zij alweer te gast in het Salto TV- programma De Hoeksteen Live Corner Stone in de societeit van Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam. Om daar te vertellen over de fototentoonstelling "Keep on dreaming", onlangs gehouden op het door 58.000 mensen bezochte Photoville festival in New York. Er zijn meerdere gasten in de uitzending en het is van 22 - 24 uur.

"Vrij entree of kijk anders naar de live-tv," aldus onze vermoeide redacteur Aloys Ginjaar die zijn stem moet sparen voor de tv-uitzending. "We hebben zo veel bezoekers begroet. Ik moet toch minstens in die tv-uitzending behoorlijk uit mijn woorden komen... Het was ontzettend leuk om als team samen tw werken. Maar ik geef toe dat we nu allemaal heel erg moe zijn... Hoewel... We kijken toch al weer uit naar een nieuw event voor volgend jaar! "

En zo hóórt het ook bij bevlogen organisatoren die vol vertrouwen en gedreven door liefde voor hun vak een mooi event proberen te organiseren zodat ook anderen daar plezier van kunnen hebben. Professionals vind je gelukkig nog steeds op allerlei terreinen en wat is er leuker dan hun plezier te kunnen delen?