Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Peter Donkersloot toont magistrale schildertechniek

altUTRECHT - In de meest bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert kunstenaar Peter Donkersloot tot en met 30 november zijn unieke collectie portretten. Hij schilderde op magistrale wijze onder meer tal van beroemdheden. Zijn portretten zijn te zien bij Louwman Exclusive Cars B.V. En de kleurrijke schilderijen van Peter Donkersloot vormen samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini een schitterende combinatie.

Er zijn schilderijen van filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot te bewonderen. En van popartiesten als Elvis Presley, Mick Jagger, Bono en David Bowie. Ook tamelijk enge maar tot de verbeelding sprekende maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano spatten gewoonweg van de muur af...

Daarnaast zijn legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy aanwezig en komen portretten van celebrities als Maxima koninklijk voor het voetlicht. Ook het portret van Mark Rutte is hier te zien.

Tal van deze "Beroemde portretten van Peter Donkersloot” en natuurlijk de allermooiste auto’s zijn te zien bij:
Louwman Exclusive Cars B.V., Proostwetering 53, 3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, afrit 6

Open: ma. t/m vr. van 08.30 tot 18.00 uur en za. 10.00 tot 17.00 uur