Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Yves Gijrath ontvangt gasten zondag namiddag op RTL7

altGastheer Yves Gijrath ontvangt elke zondag gasten in de studio en praat met hen over actuele onderwerpen. Zijn volgende uitzending vindt plaats op zondag 3 november om 18:00 uur op RTL7. En daarin komt de charmante Kim Kötter aan bod. Kim werd in 2002 gekroond tot Miss Universe Nederland. Inmiddels is ze een bekende televisiepersoonlijkheid. Met haar eigen bedrijf Miss Nederland Organisatie werft en begeleidt Kim de Nederlandsse missen bij de verkiezingen. Daarnaast is Kim iedere week te zien bij WNL als lifestyle expert.

Op 9 november worden de Miss Universe verkiezingen in Moskou gehouden. Nederland zal worden vertegenwoordigd door de aantrekkelijke Stephany Tency en Kim vertelt ons wat we daar kunnen verwachten.

Ook Jop Ubbens is van de partij. Een bekend gezicht want Jop Ubbens, de beste en leukste veilingmeester van Nederland, is Chairman van Christie’s Amsterdam: het oudste veilinghuis ter wereld.

Sinds de eerste veiling op 5 december 1766 door James Christie’s is het veilinghuis uitgegroeid tot ‘s werelds meest vooraanstaande, met veilingen in meer dan 80 categorieën, waaronder bijna alle soorten kunst, antiek, juwelen, wijn en verzamelobjecten.

Hoewel Christie’s bekend staat om het breken van veilingrecords, biedt men hier eveneens betaalbare kunstwerken aan.