Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Feestelijke uitreiking Sinterklaasprijs aan clown Bassie

altOp de Dutch Fashion Kids-show, tijdens het Nederlands Mode Festival, heeft Clown Bassie de Sinterklaas Prijs 2013 in ontvangst genomen. Het modeduo Angelle Chang en Winnie Sy Chan en styliste Nikay Rakitow gaven zeer geslaagde shows. Tijdens de druk bekeken Dutch Fashion Kids-show was ook het publiek vertederd door de vele parmantige mini-mannequins en mini-modellen. De getoonde kindermode werd druk bewonderd door de fashionable parents en hun superschattige kroost.

Niet alleen de mode maar ook de prijsuitreiking aan de beroemde clown Bassie die zijn leven lang zo hard werkte om grote groepen mensen en speciaal kinderen met zijn doldwaze avonturen en grappen - al dan niet met collega of partner- lekker te laten lachen en blij te maken zal voor velen onvergetelijk zijn.

De onderscheiding werd uitgereikt door mini-koningin Madelon Grootenboer. De kleurrijke Award die namens zoveel goede vrienden van Goed Heiligman Sinterklaas en clown Bassie werd uitgereikt is een onwijs-mooi ontwerp van illustrator John Ridder.

We hebben ook op internet beluisterd dat de journalist die zo jaloers was op deze mooie prijsuitreiking reeds in een zak naar Spanje is getransporteerd. Wat ons aangaat: mag hij daar blijven en voor deze persoon zit er wat ons betreft ook geen pepernoot meer in.