Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

“Underwater Dogs” van Seth Casteel

altAMSTERDAM - In Life - the Gallery Amsterdam zijn tot 8 februari de sympathieke werken van Seth Casteel te bewonderen tijdens de expositie “Underwater Dogs” te bewonderen. Seth Casteel is een veel bekroonde fotograaf uit New York. Seth begon in 2007 met vrijwilligerswerk, het fotograferen van dakloze huisdieren om een liefdevol thuis voor ze te vinden. De foto’s van de huisdieren met hun uitgesproken unieke persoonlijkheid exposeerde hij in een tentoonstelling, wat resulteerde in talloze adopties.

Sindsdien heeft Seth zijn passie omgezet in een carrière als lifestyle huisdierfotograaf. De foto’s zijn inmiddels gezien door honderden miljoenen mensen over de hele wereld en uitgegroeid tot een van de meest beroemde fotoseries van het afgelopen decennium.

Zijn werk is internationaal gepubliceerd in verschillende tijdschriften zoals National Geographic, The New York Times, en honderden andere tijdschriften, kranten en kalenders.

Life - the Gallery Amsterdam, Lauriergracht 96 Amsterdam. Open woensdag - donderdag 12:00 - 17:00 uur ; vrijdag - zaterdag 13:00 - 18:00 uur