Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Wintersprookje van Gijrath weer in RAI

 

altAMSTERDAM – In de Amsterdamse RAI is donderdag de nieuwe editie van de Masters of LXRY van start gegaan. Bekend- en ondernemend Nederland verzamelde zich op de openingsavond en genoot weer van het jaarlijkse wintersprookje van geestelijk vader Yves Gijrath. Onder de vele aanwezigen bevonden zich de couturiers Addy van den Krommenacker en Paul Schulten. Beide couturiers werden in het verleden Dutch Designer of the Year. 

Zij genoten van een fenomeen wat ooit begon op een koude avond in december 2002: de openingsavond van de allereerste Masters of LXRY (toen nog Miljonair Fair geheten) in de Amsterdamse Passengers Terminal. Het betekende de start van één van de meest besproken evenementen die Nederland ooit gekend heeft. Een naam die in tien jaar tijd uitgroeide tot een begrip.

De rijke geschiedenis van dit grootschalige luxury event brengt ons nu, elf jaar later, naar de twaalfde Masters of LXRY. Dit jaar is de prachtige Europahal van de Amsterdam RAI het decor, een historische hal met een geheel gerenoveerd entree. Grootschalig en imponerend, zoals dat hoort bij een evenement als Masters of LXRY.

Inmiddels is het een gevestigd event waar de allergrootste namen uit de wereld van kunst, interieur, gastronomie, juwelen, boten, auto’s en horloges de bezoeker van harte welkom heten. Culinaire meester-koks, verrassend en eigentijds entertainment, modeshows, wijnproeverijen en exclusieve lanceringen. Een beurs kan men het niet noemen, het is een beleving die is vertaald naar concepten, noem het werelden.

Op Art Avenue bijvoorbeeld verzamelen de grote galeries zich: moderne kunst, oude meester, kunstfotografie. En allemaal kwalitatief van hoogstaand niveau. Op Beauty Boulevard vindt men de noviteiten op het gebied van schoonheid en gezondheid. The Gallery is opgebouwd als expositieruimte, modern en open. Bijzondere projecten op het gebied van interieur, elektronica en lifestyle. Op Travel square gaat het over verre reizen en bijzondere plekken. Luxueuze cruises en lumineuze oorden.

Steeds meer vraag naar gastronomie heeft Masters of LXRY ertoe gebracht om maar liefst acht grote restaurants te bouwen. Op de beursvloer. Lunchen en dineren met familie, vrienden of belangrijke zakenrelaties in een feestelijke ambiance.

Het is de plek waar goede zaken worden gedaan én waar plezier wordt gemaakt, terwijl bekende meesterchefs de heerlijkste gerechten verzorgen.

Kortom: Masters of LXRY moet men bezoeken om het te voelen. Het gaat niet om veel geld en heel erg rijk zijn. Het gaat om ondernemerschap en om het onderscheid willen maken tussen goed en geweldig, tussen alledaags en extra. Ergens tussen droom en werkelijkheid, waarbij iedereen welkom is!