Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Meeslepend Planet Earth zorgt voor prachtige avond

 

altHet magische Planet Earth in Concert, de ‘moeder der alle natuur documentaires’ van BBC Worldwide, is een adembenemende productie op het grootste HD projectiescherm van ons land. De sensationele beelden worden live begeleid door het 80 koppig Gelders Orkest onder leiding van de veel geprezen - Oscar genomineerde en Emmy Award winnende - componist en dirigent George Fenton, die ook zelf de muziek voor Planet Earth componeerde.

Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, komt het prachtige verhaal over het leven op aarde magistraal en muzikaal tot leven. Het 80-koppige Gelders orkest heeft zich ook internationaal onderscheiden met haar innovatieve activiteiten en heeft daarvoor diverse prijzen ontvangen.

Planet Earth is de meest verkochte natuur documentaire ooit in de populaire BBC reeks, meer dan 150.000 mensen in Nederland hebben deze DVD.

Vertoond op een 30 meter breed HD scherm en dankzij het vernieuwde geluidsplan dat uniek is in Europa en voor het eerst toegepast in de Ziggo Dome, is Planet Earth in Concert een absolute filmische en bijna epische belevenis. De show is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar.