Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Fotografische kunst en exclusieve auto's

 

altUTRECHT - Excellent Art en Louwman Exclusive Cars organiseren een artistieke fotografische presentatie op vrijdag 10 januari a.s. van 16.00 tot 20.00 uur. Genodigden In de zeer bijzondere Utrechtse showroom kunnen daar genieten van fotokunst van o.a. Erwin Olaf, Jock Sturges, Simon Warmer, Rudi Huisman en Jimmy Nelson.

Tijdens deze kunstavond met een overheerlijk culinair tintje presenteren de gerenommeerde topmerken Leica en Hasselblad de allernieuwste camera’s zoals de Hasselblad “Lunar” en “Stellar”. Ook is er de speciale editie “Leica D-lux 6 G-Star RAW”.

De internationaal vermaarde fotografisch kunstenaar Jimmy Nelson –recent te gast bij DWDD- zal tijdens deze presentatie meer over zijn artproject “Before They Pass Away” vertellen. Nelson heeft de afgelopen vier jaar over de hele wereld gereisd om 35 primitieve, in hun bestaan bedreigde, stammen op zeer kunstzinnige wijze te fotograferen.

Hij toont met zijn gave foto's zijn avonturen in een andere, ongerepte wereld die dreigt te verdwijnen. Jimmy Nelson heeft eveneens een exclusief fotoboek uitgebracht dat hij desgevraagd zal signeren.

Louwman Exclusive Cars B.V., Proostwetering 53, 3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, Afrit 6
Tel. (030) 221 21 21