Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Koert-Jan de Bruijn zoekt het allemaal voor ons uit

altVeel mensen kennen Koert-Jan de Bruijn van zijn rol als Dennis Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden. Hierna heeft hij programma’s gepresenteerd voor kinderzender Disney XD en RTL4. Naast zijn presentatiewerk heeft hij ook rollen gespeeld in verschillende films. In het programma Wist Je Dat? gaat hij op pad om allerlei weetjes te onderzoeken. Hij vormt daarbij een duo met RTL4-presentatrice Evelyn Struik. Per aflevering komt er één bepaald thema voorbij. Dit varieert van kinderen, gezondheid en voeding tot mode en lifestyle. Aan de hand van verschillende items onderzoekt Koert-Jan de meest uiteenlopende onderwerpen. ‘Ik ben zelf erg van de 'wist je datjes'. dan is het natuurlijk heel erg leuk als je dat tot uiting kan brengen in een programma waar juist dat centraal staat,’ zegt hij.

In de eerste aflevering gaat Koert-Jan onderzoeken hoe je met plezier en vooral snel kunt afslanken. Hiervoor gaat hij o.a. op bezoek bij Straight away. Hij ontmoet ervaringsdeskundigen, professionele coaches en leert alles over afslanken.

Wist Je Dat? wordt geproduceerd door het Rotterdamse productiebedrijf CQ Media en is vanaf zaterdag 25 januari weer te zien om 16:30 op RTL4.