Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Trendy Fashion On Wheels

altMet Fashion On Wheels wil de Zonnebloem Nederland laten zien dat trendy fashion ook voor mensen met een lichamelijke beperking mooi en prettig draagbaar kan zijn. Afgezien van hun handicap willen zij uiteraard ook zorgeloos en vanzelfsprekend deelnemen aan de samenleving. Daarom werkt de Zonnebloem samen met de opleiding Mode Design van het ROC van Amsterdam hard aan Fashion on wheels. De Zonnebloem is er - zoals bekend mag worden verondersteld- voor iedereen met een lichamelijke beperking, door ziekte, handicap of ouderdom. Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige.

Het ROC van Amsterdam werkt ook zeer innovatief ook op het gebied van mode. In dit verband verzorgt het ROCvA opleidingen waar studenten kleding leren ontwerpen, maken en verkopen. Fashion On Wheels start eind januari. Daar wordt nog verder bekendheid aan gegeven.

In de loop van het voorjaar zal het RTL4-programma Life 4 You, met Carlo Boszhard en Irene Moors, aandacht besteden aan het modeproject. De winnende outfits zullen live in de uitzending geshowd worden.