Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Bassie en Adriaan nemen afscheid in Utrecht

UTRECHT - De bekendste clown en acrobaat van Nederland hebben zaterdag, na een lange carrière van maar liefst 39 jaar, van hun geliefde publiek afscheid genomen. Bassie en Adriaan, beide gelauwerd met de Sinterklaas Prijs van De Couturekrant, deden dit met hun allerlaatste optreden op het witte doek met de nieuwe familiefilm Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan. Deze familiefilm beleefde haar première in de nieuwe CineMec in Utrecht.

In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken?

Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur. Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken.

Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet! en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht… 

BASSIE EN ADRIAAN NEMEN AFSCHEID... FOTO: HANS LACHMAN