Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Amsterdamse City Rental genomineerd door The Independent

alt

De grootste onafhankelijke krant van Engeland heeft afgelopen weekend Amsterdamse Boutique Apartments genomineerd als één van de 6 aller-beste City Rentals uit Europa. Er werd een enorme pluim uitgedeeld aan City Rentals in de steden Berlijn, Barcelona, Lissabon, Parijs Rome en... aan Amsterdam. Wie behoorde er in Amsterdam tot deze door de krant speciaal geselecteerde Grote Zes?

In Amsterdam kwam als beste en mooiste City Rental het aan de Singel gevestigde hoofdstedelijke Amsterdam Boutique Apartments op deze voor de reiswereld zo belangrijke lijst in aanmerking voor deze onderscheiding.

Veel roem is er voor het fantastische uitzicht op de gracht. De makkelijk bereikbare en gezellige locatie van deze Amsterdamse City Rental vlak bij de bekende hippe Negen Straatjes. Een fijne plek waar je altijd verwelkomd wordt met mooie bloemen en een aangename sfeer.

Geroemd wordt eveneens de heerlijke slaapgelegenheid. De bijzondere kamers met het behang met lotusbloemen en de strakke designmeubelen waarin je zo lekker in kunt wegdromen. Een huis-vol-verhalen waarin je bij aankomst al direct een keuken vindt met een handige Nespressomachine en een koelkast gevuld met drankjes.

Kortom: in de ranglijst samengesteld over de aller-beste City Rentals in de Europese steden genomineerd door de grootste Engelse krant, The Independent, ontving Amsterdam Boutique Apartments voor Amsterdam een welverdiende eerste plaats.