Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Examenfeest Melody Raymann bekeken door miljoenen mensen

AMERSFOORT - Iedereen die voor het eind-examen slaagt is gewoon door het dolle. Wat een party is dat alleen al zonder officieel feest. De vader van Melody Raymann geeft zijn dochter daarvoor een onvergetelijk geschenk. Hij biedt zijn dolblije dochter een feest wat wordt georganiseerd door de bekende P.R. & Evenementen-organisatie The Class Company.

 Natuurlijk is deze tiener bevoorrecht qua levensstijl waardoor haar vader in staat is dit zo groots te kunnen laten opzetten dat het feest door MTV wordt gefilmd en straks in miljoenen huisgezinnen bekeken kan worden.

Dat is een reusachtig leuk maar ook wel kostbaar plan. Maar pappa Raymann heeft altijd zo hard gewerkt dat hij zich best een mooi kado kan permitteren voor zijn familie die hem tenslotte altijd support geeft.

En voor al diegenen die een dergelijke theatrale en groots opgezette party nimmer zullen meemaken vanwege de kosten moet het troostrijk zijn dat het gevoel van blijdschap en bevrijding als je eindelijk slaagt zo mooi is. Dat rijke gevoel is niet te koop.

En als Melody Raymann in de stijl van haar vaders beroep dit toch ook nog uitbundig kan vieren vinden wij dit geweldig voor haar.

Zij zegt: “Alleen al de voorbereiding voor mijn examenfeest samen met The Class Company was zo ontzettend leuk. Het feest zelf was in één woord ‘overweldigend!’ Ook de eigenaresse van The Class Company, Irene de KomAvogadri is door het dolle heen: “Het was geweldig om dit evenement voor Melody te mogen verzorgen en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat zowel zij als de familie hadden in The Class Company."

Dat dit evenement nu wereldwijd wordt uitgezonden door MTV is ook een zeer groot compliment voor hun team. Het examenfeest van Melody Raymann, dochter van Jörgen Raymann, wordt gefilmd voor de nieuwe reeks ‘My Super Sweet World Class’ van MTV.