Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Profvoetballer Demy de Zeeuw brengt personal magazine

Profvoetballer Demy de Zeeuw brengt zijn wereld online op het nieuwe personality magazine demydezeeuw.nl dat overmorgen donderdag 23 februari online gaat. Goed nieuws voor de fans en ruim 70.000 social media volgers, vrienden en geïnteresseerden van Demy de Zeeuw!

Dit online platform biedt dagelijks het laatste lifestyle nieuws, gadgets, modetrends, blogs van BN’ers/sporters en natuurlijk Demy zelf. Hierbij staat de persoonlijke beleving van Demy de Zeeuw centraal. Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe film- en foto updates van zowel de professioneel voetballer als andere BN’ers. Ook houdt hij de lezer op de hoogte van zijn merken, gadgets, interesses, favoriete restaurants, clubs, steden en veel meer!

Zelf zegt hij erover:"Ik keek ernaar uit dit platform te maken voor iedereen die over mijn passies, dromen en visie wil lezen. Ik ben trots op het resultaat!”

Wij hopen op een magazine voor de sportwereld wat allerlei zaken die daar gebeuren van binnen uit bekijkt. In de sportwereld heerst namelijk veel verdeeldheid maar als de echte sportiviteit de toon aangeeft kunnen veel zaken veel makkelijker worden opgelost.